WEKO3
アイテム / 大量調理機器を用いた湿式加熱が野菜類の性状に与える影響 / RN21-011
RN21-011
ファイル | ライセンス |
---|---|
RN21-011.pdf (921.6 kB) sha256 c9221e9400fcbb17138b35c8cf2c5b8746778240f2ac3f6ac342b1e4e798caaa |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2021-05-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | RN21-011.pdf | |||||
本文URL | https://niu.repo.nii.ac.jp/record/1604/files/RN21-011.pdf | |||||
ラベル | RN21-011.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 921.6 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|